P.433803 – Kolbowy adapter do broni, korzystnie śrutowej
06.05.2020 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.433803 pn. Kolbowy adapter do broni, korzystnie śrutowej.
P.434690 – Sposób wytwarzania spożywczego wyrobu rybnego zawierającego mięso z jesiotra i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra
15.07.2020 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.434690 pn. Sposób wytwarzania spożywczego wyrobu rybnego zawierającego mięso z jesiotra i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra.
P.435389 – Zapalarka, zwłaszcza do papierosów
22.09.2020 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.435389 pn. Zapalarka, zwłaszcza do papierosów.
P.437382 – Sposób wytwarzania spożywczego przetworu rybnego zawierającego mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto zielone i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto zielone
24.03.2021 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.437382 pn. Sposób wytwarzania spożywczego przetworu rybnego zawierającego mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto zielone i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto zielone.
P.437383 – Sposób wytwarzania spożywczego przetworu rybnego zawierającego mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto czerwone pikantne i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto czerwone pikantne
24.03.2021 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.437383 pn. Sposób wytwarzania spożywczego przetworu rybnego zawierającego mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto czerwone pikantne i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto czerwone pikantne.
P.437384 – Sposób wytwarzania spożywczego przetworu rybnego zawierającego mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto czerwone łagodne i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto czerwone łagodne
24.03.2021 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.437384 pn. Sposób wytwarzania spożywczego przetworu rybnego zawierającego mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto czerwone łagodne i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto czerwone łagodne.
P.438868 – Zespół do ładowania opału, w szczególności organicznego, zwłaszcza pieców/kotłów grzewczych instalacji centralnego ogrzewania
02.09.2021 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.438868 pn. Zespół do ładowania opału, w szczególności organicznego, zwłaszcza pieców/kotłów grzewczych instalacji centralnego ogrzewania.
P.439433 – Urządzenie do wspomagania właściwości ruchowych osób z dysfunkcją kończyn górnych, zwłaszcza z dysfunkcją możliwości chwytnych dłoni
05.11.2021 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.439433 pn. Urządzenie do wspomagania właściwości ruchowych osób z dysfunkcją kończyn górnych, zwłaszcza z dysfunkcją możliwości chwytnych dłoni.
P.440151 – Łóżko do transportu chorych
18.01.2022 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.440151 pn. Łóżko do transportu chorych.
P.441084 – Adapter na standardowe łóżko do transportu chorych
04.05.2022 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.441084 pn. Adapter na standardowe łóżko do transportu chorych.
P.441338 – Zespół do regulacji temperatury cieczy w granicach poniżej 5 stopni C w basenie kąpielowym oraz składu atmosfery w przestrzeni nad basenem usytuowanym w obiekcie zamkniętym
01.06.2022 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.441338 pn. Zespół do regulacji temperatury cieczy w granicach poniżej 5 stopni C w basenie kąpielowym oraz składu atmosfery w przestrzeni nad basenem usytuowanym w obiekcie zamkniętym.
P.435390 – Sposób wytwarzania zapalarki, zwłaszcza do papierosów
22.09.2020 r. – zgłoszenie patentowe do Urzędu Patentowego RP o numerze P.435390 pn. Sposób wytwarzania zapalarki, zwłaszcza do papierosów.